Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι υποψήφιοι Βουλευτές και στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που προσχώρησαν στην Νέα Δημοκρατία, με την πράξη τους αυτή αυτοδιαψεύδονται ως πολιτικές προσωπικότητες, καθώς η πράξη τους αυτή δείχνει την ιδιοτέλεια που τους κατέχει, προδίδοντας τις θέσεις που οι ίδιοι είχαν αποδεχτεί, αλλά και εξέφραζαν δημοσίως μέχρις χθες.
Τέτοιους συνεργάτες τους χαρίζουμε στο κόμμα των δοσίλογων και των αποστατών, που ως γνωστόν η Νέα Δημοκρατία είναι γεμάτη από τέτοια πολιτικά στοιχεία.
Από την άλλη όμως  οι εκπρόσωποι των Κινημάτων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που υπογράψαμε Συμβόλαιο Τιμής με τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο στις 10 Απριλίου 2012, δηλώνουμε στους κυρίους αυτούς τα ακόλουθα:
1.      Παρόλο τον αγώνα που δίνουμε όλα τα πολιτικά κινήματα  εδώ και ένα χρόνο στις πλατείες όλης της χώρας για να αποτάξουμε το Μνημόνιο, τους εφαρμοστικούς νόμους και την δανειακή σύμβαση και μάλιστα με ειρηνικό τρόπο,  δεχτήκαμε πολλές φορές την ωμή βία του άθλιου πολιτικού συστήματος. Όταν όμως οι συνυποψήφιοι και μέχρι χθες συναγωνιστές μας, προδίδουν τις κοινές μας ιδέες, είναι σαν να έχουν αυτοί σηκώσει το χέρι τους πάνω μας. Αυτή την πράξη τους την σημειώνουμε, την καταγράφουμε και με πολιτικό ήθος θα τους κατακεραυνώνουμε,  κάθε φορά που θα τους συναντάμε. Και αυτό να θυμούνται ότι δεν είναι υπόσχεση αλλά όρκος τιμής.
2.      Όταν εμείς τα Κινήματα ζητούμε την τιμωρία όλων, εννοούμε όλων, και αυτών που έβαλαν την υπογραφή τους, αλλά και όσους τους στηρίξουν. Αυτή η θέση μας είναι αδιαπραγμάτευτη.
3.      Τέλος τους θυμίζουμε την λαϊκή παροιμία ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως κανένας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου