Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΕΥΡΩΔΟΝΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ...


Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, 
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, 
ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Εάν μια μέρα ερχόταν ο γείτονάς σας και σας ζητούσε 50.000€ με την αιτιολογία ότι προωθεί ναρκωτικά εδώ και 4 χρόνια στο παιδί σας και ότι δεν έχει ακόμη πληρωθεί και σας απαιτούσε τα χρήματά του άμεσα, τότε εσείς ποια από τις δύο παρακάτω θέσεις θα επιλέγατε;

Α) Με το που θα το μαθαίνατε και σας ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι, θα θυμώνατε τόσο πολύ με αυτόν τον κακοποιό που όχι μόνο κατέστρεψε το παιδί σας, αλλά και που είχε το θράσος να έρθει και να σας ζητά τα χρήματα της εγκληματικής του αυτής πράξης, θα τον οδηγούσατε στις δικαστικές αρχές για να τιμωρηθεί, αν βέβαια πρωτίστως δεν του είχατε σπάσει το κεφάλι. 
Ο dealer  της γειτονιάς έχει καταστρέψει το παιδί σας. Έχει καταστρέψει σίγουρα και άλλα παιδιά στην γειτονιά. Η φυλάκισή του δεν θα απαλύνει τον πόνος σας, αλλά σίγουρα θα νιώστε καλύτερα με το που θα αποδοθεί  δικαιοσύνη. 
Β) Θα του δίνατε ότι έχετε και δεν έχετε σε  μετρητά και θα τον παρακαλούσατε τα υπόλοιπα χρωστούμενα  να τα διακανονίσετε σε δόσεις και μάλιστα έντοκα, για να μην σας περάσει  ότι είστε και αφερέγγυος...

Σκεφτείτε και απαντήστε αυθόρμητα. 
Όσοι αποφασίσετε να επιλέξετε την Α θέση και με μάλιστα με αίσθημα  οργής, σας ερωτώ γιατί στις 17 Ιουνίου θα ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, τα κόμματα δηλαδή  που στηρίζουν το Μνημόνιο, τους εφαρμοστικούς νόμους και την δανειακή σύμβαση;
Τόσα χρόνια δεν γνωρίζαμε ότι κάποιοι μας δάνειζαν τεράστια χρηματικά ποσά που εμείς δεν μπορούμε να εξοφλήσουμε, ξέροντας μάλιστα πολύ καλά και οι ίδιοι οι δανειστές μας ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Από την άλλη οι κυβερνώντες μας, παραποιούσαν εσκεμμένα τους εθνικούς ισολογισμούς της χώρας μας, αποκρύβοντας από εμάς την πραγματικότητα, ενώ εμείς επενδύαμε, επιχειρούσαμε, αγοράζαμε σπίτια, αυτοκίνητα, μετοχές στο Χρηματιστήριο σε ένα σαθρό ψεύτικο οικονομικό περιβάλλον  και μετά μας τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια μας.

Μας μείωσαν τους μισθούς, μας μείωσαν τις συντάξεις, μας έκλεισαν τις επιχειρήσεις μας, χρωστάμε στο δημόσιο, χρωστάμε στα ασφαλιστικά μας ταμεία, χρωστάμε στις τράπεζες, τα παιδιά μας ψάχνουν για δουλειά με μισθό 450€, κινδυνεύουμε να μπούμε φυλακή, χιλιάδες αυτοκτονούν καθημερινά και εσείς θα ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ;

Θα μου απαντήσετε βέβαια ότι δεν μπορούμε να έχουμε ακυβερνησία αυτές τις δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας. Αν ψηφίσουμε Πάνο, μπορεί να βγει πρώτος ο αριστερός Αλέξης. 
Έχετε δίκιο, εξάλλου στις εκλογές του Μαΐου δείξαμε με την ψήφο μας (εμείς όχι εσείς)  στο σύστημα την αντίδρασή μας, τον θυμό μας, τώρα πρέπει να σοβαρευθούμε. Συσπείρωση. Εμείς οι Έλληνες είμαστε έντιμοι, αφού χρωστάμε θα πληρώσουμε. 
Έχετε δίκιο, ψηφίστε τους. 
Την στιγμή όμως που θα ρίχνετε στην κάλπη την ψήφο σας, θυμηθείτε ότι νομιμοποιείτε τον Άκη, τα σκάνδαλα, τις μίζες και απαλλάσσετε τους προδότες και τους δοσίλογους από την πράξη τους να απολεσθεί η εθνική μας κυριαρχία.
Να ξέρετε επίσης ότι εκείνη την στιγμή με την ψήφο σας, στερείτε το μέλλον του παιδιού σας. Του βάζετε στο λαιμό του μια πέτρα  χρέους, για 30-40 χρόνια.

Σας προτείνω σε όσους ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, στα ερωτήματα που σας έθεσα για το παιδί σας να διαλέξτε την απάντηση Β, να  πληρώστε τον dealer ναρκωτικών του παιδιού σας. Να του δώσετε και παραπάνω χρήματα για να συνεχίσει να δίνει ανελλιπώς την «δόση» στο παιδί σας. Ζητείστε του αυτή την φορά σκληρότερα ναρκωτικά για το παιδί σας. Εσείς με την ψήφο σας του κάνετε μεγαλύτερο κακό. Τουλάχιστον το παιδί σας με τα ναρκωτικά θα ζει σε ένα άλλο «κόσμο» πολύ καλύτερο από αυτόν που το οδηγείτε εσείς με την επιλογή της ψήφου σας.

Εμείς τα Κινήματα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αντικρούουμε την προπαγάνδα, τις κινδυνολογίες, δεν αποδεχόμαστε ως σωτήρες αυτούς που μας οδηγούν σε πολιτική αρρυθμία και οικονομική καταστροφή, αφού δεν αποδεχόμαστε τους επώδυνους μονόδρομους ως αναγκαίες  λύσεις.
Ζητάμε και την τιμωρία τους, για να μην γίνουμε εμείς οι νέοι πολιτευτές σαν αυτούς

Έχουμε πρόγραμμα. 
Έχουμε λύσεις
Είμαστε Πολλοί
Είμαστε Ανεξάρτητοι
Είμαστε Έλληνες

Γιώργος Αλαϊάδης
Υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου