Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ


ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Η μεγάλη αποχή άνω του 45%, τόσο στις εθνικές εκλογές του 2009 όσο και στις Δημοτικές και Περιφερειακές του 2010, ήταν πράξη συνειδητή των πολιτών, για να στείλουν  ένα μεγάλο μήνυμα στα πολιτικά κόμματα αλλά και στους πολιτικούς, για την απέχθειά τους στο υπάρχον εκφυλισμένο πολιτικό σύστημα.
Δυστυχώς κανένας τους δεν κατάλαβε αυτό το «μήνυμα» και όχι μόνο δεν το κατάλαβαν, αλλά σήμερα έχουν το θράσος και βγαίνουν  δημοσίως και ζητούν την ψήφο των πολιτών.
Ζητούν την ψήφο σας αυτοί που μέσω των εξεταστικών επιτροπών συγκάλυψαν τα σκάνδαλα του ΟΤΕ, της SIEMENS, των Γερμανικών υποβρυχίων, του Βατοπεδίου, αυτών που ψήφισαν τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τους εφαρμοστικούς νόμους, τις δανειακές συμβάσεις και μάλιστα αδειάζοντας βιαίως την πλατεία Συντάγματος για να ψηφίσουν με ελαφριά την καρδιά.
Και αυτοί οι δωσίλογοι και προδότες είναι που επανέρχονται και ζητούν την ψήφο σας.
Ο λόγος που συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Αθήνας  με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο είναι ότι θα κάνω πράξη αυτό που ζητούν  εδώ και ένα χρόνο οι Έλληνες πολίτες που διαμαρτυρόμενοι ειρηνικά στην πλατεία Συντάγματος μπροστά στην Βουλή, ζητούν επιτακτικά την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων των πολιτικών που έκλεψαν και πούλησαν την πατρίδα μας.  
Και την ίδια ευθύνη φέρουν και οι νέοι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ, αφού στηρίζουν αυτά τα τρία προδοτικά κόμματα.
Μεγάλη ευθύνη όμως έχουν και τα κόμματα της Αριστεράς, που δεν ήταν μαζί μας στο Σύνταγμα, όταν εμείς δίναμε τους αγώνες μας, αλλά και της άκρας δεξιάς, που έπαιξαν και αυτοί το ρόλο τους στα λουλουδάδικα  της Βουλής, ξεκινώντας πρώτοι την βρώμικη δουλειά των παρακρατικών για επεισόδια και διάλυση των ειρηνικών διαδηλώσεων, που θα μπορούσαμε να τους είχαμε ήδη ρίξει από τις 29 Ιουνίου του 2011.
Σκοπός μου δεν είναι η βουλευτική έδρα, αλλά η τιμωρία των υπευθύνων, και αυτό δεν είναι υπόσχεση προς εσάς αλλά σκοπός ζωής για εμένα. Αυτή είναι και μια θέση, που την έχουμε συζητήσει με τον Πάνο Καμμένο και συμφωνούμε από κοινού. Για αυτό ζητώ την ψήφο σας.  
Σήμερα δεν δικαιολογείται καμία χαμένη ψήφος, καμία αποχή. Σήμερα πρέπει να τους ανατρέψουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου